Директор на годината

Поредно заслужено признине за нашето училище!

На тържествена церемония в хотел Балкан, гр. София, СБУ връчи наградите на отличените в XXV конкурс "Учител на годината". В категория "Директори и заместник-директори" Специална награда на Председателя на Синдиката на българските учители бе присъдена на г-жа Димитринка Стефанова, директор на нашето училище.

За участие в конкурса е номинирана с решение на Педагогическия съвет на училището.

Наградите на отличените учители и директори са връчени от председателя на СБУ Янка Такева, министъра на образованието и науката Николай Денков, заместнк-министъра на образованието и науката Мария Гайдарова и др.

От номинираните в 10 категории над 400 учители и директори от цялата страна в заключителния етап на конкурса са достигнали 90 педагогически специалисти.

Г-жа Стефанова е директор на ОУ „Стефан Пешев“ от 19 март 2021 г. В ОУ „Стефан Пешев“ работи от 2013 година, а от 2014 изпълнява длъжността заместник-директор учебна дейност.

ОУ „Стефан Пешев“ има за свой девиз „Здрава основа за добро бъдеще“ и се гордее с качественото образование, което дава на своите ученици. За времето, в което г-жа Стефанова е директор, тя работи за утвърждаване на постигнатите успехи и надграждане и развитие на добрите практики и инициативи.

Честито заслужено отличие!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са отбелязани с *

*