Заедно за едно добро бъдеще!

Скъпи ученици, уважаеми колеги и родители!

На този ден преди 60 години в ОУ „ Стефан Пешев“ бие за първи път училищен звънец. 60 години заедно – учители и ученици вървим по стъпалата на просвещението и пишем историята на своето училище.

15 септември е специален празник. Празник, който вълнува и вдъхновява. Който носи предизвикателства, но и дарява надежди.  Празник, който ни събира. Заедно. И не само в училищния двор.

Скъпи ученици,

Добре дошли отново на училище!

Бъдете устремени и любопитни, смели и удовлетворени. Вярвайте на своите учители и ги следвайте! Заедно превръщайте трудностите в победи!

Уважаеми колеги,

Ние добре знаем колко трудно и отговорно е да  е да сме учители, но и колко  вълнуващо и прекрасно е. И когато ни очакват много и дълги дни на  трудности и тревоги и въпреки това в първия учебен ден се поздравяваме с „Честит  празник“, значи сме истински будители. Нека останем такива!

Уважаеми родители,

Ние с вас имаме обща цел, грижа и обич – децата ни. Вярвайте във вашите деца и ги подкрепяйте! Вдъхвайте им увереност, че с упорит труд  и знание ще постигнат много. Бъдете за децата си опора и пример.

Вярвайте и на нас! Нека заедно дадем на децата ни криле, за да полетят, и вяра, че могат да постигнат мечтите си.

Мили първокласници,

Добре дошли в училище! Днес  вашите учители ви повеждат към вашата първа класна стая. Вървете заедно и по пътя на знанието.  Учението ще ви даде безценния дар да четете и пишете, ще открие пред вас нови светове и ще ви отведе на вълнуващи  пътешествия.

Пътувайте заедно!

Скъпи ученици, уважаеми колеги и родители!

Нека усещането за празничност и споделеност останат с нас и през новата учебна година.

Днес, на 15 септември, 60 години по-късно училищният звънец бие за нас. И поставя началото на една нова учебна година. На още една частица от общия ни градеж на здравата основа за  добро бъдеще.

Да ни е честита новата учебна година! Да е здрава и успешна!

На добър час!

Емилия Неделчева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са отбелязани с *

*