За Българската Коледа – със съпричастност

Всички дни от годината са интересни и щастливи за децата. Но дните преди Коледа и Нова година носят най-много радост. С весело очакване на празниците и подаръците и с тайната надежда да се случи някакво чудо. SAM_4167s На 22 декември около 10.30 часа една вълшебна магия обходи коридорите и класните стаи и отведе децата към училищната столова. Там ги очакваше приятна изненада - кулинарна изложба на вкусотии, приготвени от техните майки и баби. Повече от 140 подноса, приготвени и аранжирани с много любов. Тази  инициатива на децата и възпитателите от групите за целодневено  обучение е     организирана с благотворителна цел.  Учениците с радост даряваха пари в       касичката, за да помогнат на деца в нужда. Събраните средства - над 550 лв - ще бъдат преведени по сметката на Българската Коледа. Това е нашият скромен принос към това благородно начинание. SAM_4168с Всички дни от годинатаса интереснии щастливи за децата. Но дните преди Коледа и Нова година носят най-много радост. С весело очакване на празниците и подаръците и с тайната надежда да се случи някакво чудо.   А чудото - това са усмивките по лицата на всички. Чудото е умението ни да бъдем малко по-добри. Да раздаваме любов и уважение на хората около нас.

2 коментара

  1. Маргарита Костадинова

    Баба съм на третокласник. С много старание Михаил участва в приготвянето на това, с което участва в кулинарния базар в училище. Браво на организаторите! Всичко беше толкова красиво. И най-доброто е това, че целта беше постигната. Пожелавам здраве и успехи!!! Весели празници!!!

  2. Емилия Костадинова

    Чудесна инициатива и много много добра реализация, чудесен резултат – БРАВО! С удоволствие се включи цялото семейство. Поздрави за организаторите и участниците и благодарност към дарителите! Весели и светли празници!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са отбелязани с *

*