Космически лагер за трима наши ученици

Николай Петров от VI В клас, Иван Станев от
VI В клас и Лазар Лазаров от
V В клас са сред класираните в конкурса Space Camp Turkey 2022 и ще участват в учебно-тренировъчен лагер в гр. Измир, Турция.
Дейността на Space Camp Turkey е съсредоточена върху мотивирането на млади хора за кариера в областта на науката и технологиите, развитие на уменията за работа в екип и възпитани ена лидерски качества в международна среда. В международните му програми са взели участие деца и младежи от над 60 страни. Официален пратньор на програмите на Space Camp Turkey за България е Център за творческо обучение.

Лазар Лазаров, Николай Петров и Иван Станев получиха Удостоверения от Център за творческо обучение, в които пише, че благодарение на своите космически есета, които са високо оцененеи от независимо експертно жури сред стотици кандидати от цялата страна, се класират за участие в Space Camp Turkey.


Подкрепа за участието си в Космическия лагер нашите ученици получиха и от Община Севлиево със стипендии по Наредба за условията и реда за осъществяване на закрила на деца с изявени дарби на МОН.

Поздравяваме Иван, Лазар и Николай и им пожелаваме незабравими преживявания и още много успехи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са отбелязани с *

*